Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Tanks

Valkyria Chronicles på vej til World of Tanks

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans af både World of Tanks og Valkyria Chronicles har noget at glæde sig til - en tematiseret kampvogn baseret på Sega's strategiske rollespil Valkyria Chronicles er nemlig på vej til World of Tanks samt World of Tanks Blitz.

Dette annoncerede Sega og Wargaming idag, ifølge Polygon. Vi kender endnu ikke til den nye kampvogns specifikationer, men disse skulle gerne blive oplyst i næste uge til Tokyo Game Show.

World of Tanks

Relaterede tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Cecilia Fjällström

Det var kun et spørgsmål om tid, inden kampvognene ville indtage den nye konsolgeneration. Vi har kigget nærmere på Xbox One-versionen er storsuccesen World of Tanks.

2
World of Tanks får ny spilmotor i 2018

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den...Indlæser mere indhold