Dansk
Gamereactor
nyheder
Valheim

Valheim's Iron Gate AB er i gang med at udvide deres hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var ikke nogen som kunne have forudset den succes som vikinge overlevelsesspillet Valheim ville få, og med over 3 millioner eksemplarer solgt, har det taget gaming-verden med storm på kun 3 ugers tid. Spillet har fået solide anmeldelser, men hvad mange ikke ved er, at spillet er blevet produceret af et utrolig lille hold hos Iron Gate AB.

Henrik Törnqvist, medskaber af Iron Gate AB, fortalte i et nyt interview med PC Gamer, at spillet blev udviklet af kun 5 mennesker. Siden den massive eksplosion i popularitet, en eksplosion som Iron Gate AB aldrig kunne have forventet, givet det mening for det lille studie at udvide deres hold, og rekruttere flere mennesker til at tilføje nyt indhold til Valheim.

Valheim er stadig i Early Access, og de ekstra hænder kommer til at være en stor hjælp til at få spillet ud af denne fase, selvom Iron Gate AB regner med at holde Valheim i Early Access i mindst ét år endnu, hvor de selvfølgelig stadig kommer til at tilføje nyt indhold løbende. I den kommende fremtid kommer de til at tilføje nye bosser, crafting opskrifter, nye biomer og meget mere.

Er I også hoppet med på Valheim vognen, og hvad synes I om dette uhyre populære indie-hit?

Valheim

Relaterede tekster

1
Vi anmelder ValheimScore

Vi anmelder Valheim

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har allerede fortalt om sine eventyr i Valheim, og nu er det tid til at give en foreløbig dom.Indlæser mere indhold