Dansk
Gamereactor
nyheder
Valheim

Valheim har nu solgt næsten otte millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nej, vi snakker ikke nær lige så meget om Iron Gates Valheim som for et par måneder siden, men det betyder ikke at spillet er forsvundet - tvært imod. Udvikleren har introduceret nyt indhold, og nye spillere er kommet til, og derfor har spillet nu ramt endnu en sindssyg milepæl.

For nylig fremviste den gigantiske Embracer Group deres finansresultater, og har efterfølgende offentliggjort højdepunkterne derfra i beskeder på Twitter. Her slår de fast, at mellem april og juni, der blev der flyttet yderligere 1.1 millioner eksemplarer af Valheim. Det betyder at de nu har solgt 7.9 millioner eksemplarer.

"Valheim sold 1.1 million units between April and June. This means that, as of 30th June, this Coffee Stain $EMBRAC game has sold 7.9 million copies since its release."

Og den lancering skete altså i år, som betyder at de her mange millioner er blevet rykket på under otte måneder på markedet.

Har du spillet Valheim?

Valheim

Relaterede tekster

1
Vi anmelder ValheimScore

Vi anmelder Valheim

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har allerede fortalt om sine eventyr i Valheim, og nu er det tid til at give en foreløbig dom.Indlæser mere indhold