Dansk
Gamereactor
nyheder
Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4's multiplayer vil køre med 60 fps

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under Paris Games Week, der finder sted i disse dage, har Gamereactor været med til en præsentation af det kommende Uncharted 4: A Thief's End bag lukkede døre, hvor vi hørte nærmere om Naughty Dog's kommene PS4-titel, og lærte en del mere om det, end det vi fik ud af traileren.

Det mest interessante vi erfarede var, at spillets multiplayer-del kommer til at køre med en billedopdateringshastighed på 60 fps, og at opløsningen i denne mode vil være 900p. Det lyder som et ganske fair kompromis, der forhåbentlig sikrer en god multiplayer-oplevelse.

Spillet singleplayer spil vil blive vist i den skarpere 1080p-opløsning, men her vil frameraten være låst til 30 fps. Det er selvfølgelig lidt trist for dem af os, som har oplevet Uncharted: The Nathan Drake Collections flydende 60 fps-gameplay for nyligt, men 30 fps uden fald fungerer som regel fint.

Fik du ikke set gameplay-traileren? Så kan du se den herunder, mens du venter på spillets udgivelse d. 18 marts næste år.

HQ
Uncharted 4: A Thief's End

Relaterede tekster

Uncharted 4 kommer til PC

Uncharted 4 kommer til PC

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Sony er begyndt på en kraftig udvidelse af deres PlayStation-brand. Det inkluderer blandt andet filmatiseringer af nogle af deres mest populære spil, samt en øget...



Indlæser mere indhold