Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Citizen

Udvikler indrømmer at Squadron 42 er mindst "a couple of years away"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var faktisk en tid hvor det var meningen at den store singleplayer-del af Star Citizen, der har fået navnet Squadron 42, skulle udkomme i 2016. Dette fremgik på spillets hjemmeside, og efterfølgende måtte udvikleren Cloud Imperium Games indrømme, at spillet nok ikke ville klar før midten af 2017.

Det er snart fire år siden, så hvordan står det til nu? Jamen udvikleren indrømmer nu, at der mindst går et par år før spillet er parat. I den seneste udgave af MCV/Develop siger COO Carl Jones, at CEO Chris Roberts nu tilbringer mere tid i det nye studie i Manchester for at få gjort Squadron 42 færdigt, men det betyder ikke at vi er tæt på.

"I guess we'll see how long [Roberts] needs to be over [in the UK]. But yeah, it could be one or two years more. He's spending more time over here with the Squadron 42 team and with our other developers, but it'll be this year when he moves over for longer periods of time. Hopefully, that means we can progress Squadron 42 through to completion faster. We want to get that game finished, but it will be finished when it's ready."

De planlægger at udvide til 1000 ansatte i Manchester-studiet alene, og har allerede planer om efterfølgere til Squadron 42-historien.

Star Citizen

Relaterede teksterIndlæser mere indhold