Dansk
Gamereactor
nyheder
Goat Simulator

Udvikler forklarer den dystre historie i Goat Simulator

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Måske troede du at Goat Simulator bare var et fjollet spil om en ged, der hærger et lille lokalsamfund med skaller og en meget klistret tunge, men i virkeligheden gemmer der sig en temmelig mørk historie under overfladen.

Det forklarer en af udviklerne på spillets Steam-sider. Og det viser sig at den navnkundige ged i virkeligheden befinder sig i skærsilden:

"No, your goat is in Purgatory. Let me explain.

"If you notice you'll see that one of the tunnels has a sign saying "Himlen" and the other has a sign saying "Helvete". If you pull that through google translate you'll see that "Himlen" means Heaven, and "Helvete" means hell. That is why there is both a Devil Goat and an Angel Goat in the game."

Der er tilsyneladende også henvisninger til situationen i Ukraine og meget andet gemt i banen, og udvikleren betegner de få forklaringer, han giver, som "toppen af det eksistentielle isbjerg".

Den kommende 1.1-opdatering til spillet tilføjer i øvrigt en ny bane, der også skulle give rigeligt med anledning til eksisentiel analyse.

Goat Simulator

Relaterede tekster

Goat SimulatorScore

Goat Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Fabrizia Malgieri

Det er dumt, fuld af fejl og skævt, men det er også virkelig sjovt. Læs vores anmeldelse af Goat Simulator her...

0
GoatZ udkommer i denne uge

GoatZ udkommer i denne uge

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Det var nok uundgåeligt i sidste ende, men zombier og geder vil nu blive kombineret i GoatZ-udvidelsen til Goat Simulator. Udvidelsen er på vej til Windows PC, Mac og...

2
Goat Simulator kommer til Xbox i næste måned

Goat Simulator kommer til Xbox i næste måned

NYHED. Skrevet af Lee West

Microsoft har nu bekræftet at Goat Simulator kommer til Xbox One og Xbox 360. Det skete med en frisk trailer for gede-eventyret. Cofee Stain Studios sandkassespil med en...Indlæser mere indhold