Dansk
Gamereactor
nyheder
Greedfall

Udvikler: "Det er ærgerligt at der ikke bliver lavet lige så mange rollespil længere"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var engang hvor store, ambitiøse rollespil var en fast del af udgivelseskalenderen, men selvom genren så sandelig ikke er forsvundet takket være en masse mindre studier, så lader det til at AAA-udviklere har bevæget sig videre til noget mere action- og multiplayer-orienteret.

Dette har folkene bag Bound by Flame, The Technomancer og det kommende Greedfall, Spiders, lagt mærke til. I et interview med WCCFTech fortæller studiets CEO, Jehanne Rousseau, at det er ærgerligt at der ikke er så mange profilerede rollespil længere.

"We're 35 in our team, with 40 at the moment working on the game. We are developing this because we love the type of game. There aren't that many studios doing this type of games today. I mean, even BioWare have stopped doing it and I'm very sad because it's what I like to play the most."

Mange fans lader da også til at være kede af at rollespillene glider ud af planerne for mange store udgivere. Tror du at de kommer tilbage?

Greedfall

Relaterede tekster

GreedfallScore

Greedfall

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Spiders Studio forsøger sig med endnu et rollespil, men dette er faktisk deres hidtil bedste. Vi anmelder det spændende Greedfall.Indlæser mere indhold