Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghost Recon: Breakpoint

Udvikler arbejder på redesignet udgave af Ghost Recon: Breakpoint

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som det fremgik i Ubisofts seneste investerrapport, så har Ghost Recon: Breakpoint været en stor kritisk og økonomisk skuffelse. Dog er der her tale om et Live Service-spil, så derfor skal der mere til for at de direkte efterlader spillet. I stedet har de i sinde at prøve at redde det, og der skal meget arbejde til.

Dette arbejde har de lagt en slagplan over, og den har de delt via spillets hjemmeside. Her fremgår det blandt andet et AI-holdkammerater stadig er på vej, at de smider endnu en opdatering ud i slutningen af november, og at den første udvidelse, Project Titan, ankommer i december.

Men vigtigst af alt fremgår det i slutningen af indlægget, at de har påbegyndt udviklingen på en sværere, mere indlevelsesrig udgave af spillet.

"In line with this vision and the feedback we received, we are working on a more radical and immersive version of Ghost Recon Breakpoint. We also want to let you tailor your experience to the way you want to enjoy the game, since freedom of choice has always been part of the Ghost Recon DNA.

It's still too early to share details on how that will work exactly, but it is top of mind for the team and we will keep you updated as we progress."

Det lyder ganske spændende ikke sandt?

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterede teksterIndlæser mere indhold