Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 6

Ubisoft ønsker længere spil da det leder til mere forbrug på mikrotransaktioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har spillet Assassin's Creed Valhalla, og Far Cry 6, så har du måske lagt mærke til, at selvom Ubisoft-spil altid har været lange, så er disse to exceptionelt lange, og det er der åbenbart en meget, meget god grund til.

For nylig fremlagde Ubisoft deres seneste kvartalsrapport, og i disse afslører udgiverne altid hvilke taktikker de bruger for at overtale spillere til eksempelvis at spendere flere penge på mikrotransaktioner.

Som Axios har lagt mærke til, så belyser Ubisoft særligt deres spils længde, og at dette har en direkte effekt på mængden af kroner og ører spillerne bruger.

Spillere har brugt 30% flere penge på ting og sager i Far Cry 6 sammenlignet med Far Cry 5, og ligeledes har Valhalla passeret $1 milliard i "Consumer Revenue". Det skyldes alt sammen at spillene er længere, og at spillere derfor bliver mere investerede, og ønsker at forøge tempoet i den anden halvdel.

Far Cry 6

Relaterede tekster

Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Far Cry 6 gør ikke synderligt meget for at bringe serien fremad, men om hvorvidt det er acceptabelt afhænger af... ja, dig.Indlæser mere indhold