Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max

Turtle Beach leverer for alvor et solidt headset her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Jeg skal være helt ærlig at sige, at i en længere periode har vi her på Gamereactor ikke haft så meget at gøre med Turtle Beach. Det har ikke som sådan været intentionen, men det har eksempelvis bare været Razers Kraken, eller måske snarere Steelseries Nova-headsets der er løbet med det meste af opmærksomheden.

Men det ville være ærgerligt hvis du gjorde det samme, for Turtle Beach har begået et nyt headset i form af Stealth 700 Gen 2 Max, og er du udkig efter et alsidigt, komfortabelt og velkonstrueret headset til konsol, og måske særligt Xbox? Ja, så kan det være her at du skal parkere dine penge.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max

Lad os lige starte med alsidigheden, for det hele starter faktisk med forbindelser. Ser du, selvom at Stealth 700 Gen 2 Max har den proprietære Xbox-protokol, der gør at den kan forbindes til både Xbox Series og Xbox One, så er det ikke "eksklusivt" til de platforme, som vi så ellers så ofte ser. Den medfølgende 2.4GHz dongle kan sættes i en Xbox, i en PS5, en PS4, en PC, en Switch dock - you name it. Det virker hver gang, og det er en af de første gang jeg har set det.

Der er også Bluetooth her, så du kan eksempelvis også have det parret til din telefon og tage imod opkald, eller parre med en Switch i håndholdt tilstand. Det er ret vildt hvor alsidigt det her headset er i en verden hvor producenter ofte vælger det ene eller det andet.

Dette er en annonce:

Headsettet er relativt subtilt også, med et udvalg af responsive knapper. Det er godt nok ikke særligt fleksibelt, og kan ikke stå den gængse teste hvor man for alvor vrider kopperne fra hinanden. Men du får dog noget andet i stedet; komfort. Takket være gel-kølede memory foam på kopperne sidder det godt nok tæt, men nøj hvor er det rart. Jeg havde personligt foretrukket et elastisk bånd strukket over toppen, men i forhold til pasform og komfort er Stealth 700 Gen 2 Max decideret glimrende.

Overlegen batterilevetid får du også, og i vores tests så passer det faktisk meget godt med de lovede 40 timers brug. Det er i sig selv ganske glimrende, særligt når den kan håndtere to signaler på én gang, og opladning via USB-C tog ikke lige så lang tid som frygtet.

De gode nyheder fortsætter egentlig bare her, for Turtle Beach har valgt en såkaldt "flip mikrofon" et vagt fagterm der endelig bare dækker over en mikrofon der sidder gemt langs koppens kant, og som kan klappes ned for at aktivere en fysisk mute switch. Det gør at den ikke kommer i vejen når du ikke bruger den, og det omnidirektionelle set-up gør også at den lyder bedre end forventet. Desuden er det ret let at tweake både lyd, balance og mikrofonindstillinger via en app på iOS og Android, der kræver en Bluetooth-forbindelse med den pågældende smartphone.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 Max
Dette er en annonce:

Og så til sidst er der lyden. Indvendige finder vi 50 millimeter neodymium drivere, som Turtle Beach kalder "NanoClear", og hverken forsinkelse, balance eller jævnhed var noget problem i testperioden. Det her er bare et godt headset med et dybt lydbillede, der fungerer om du så spiller Call of Duty: Modern Warfare II eller A Plague Tale: Reqiuem.

1500 kroner er så sandelig ikke ingenting, og Turtle Beach står overfor gedigen konkurrence i det prisleje, men du skal betale cirka 1300 mere for et Arctis Nova Pro Wireless, som er vores konsol go-to, så lige pludselig er der altså plads til Turtle Beach her, og nøj hvor har de leveret.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold