Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport 7

Turn 10: "Forza Motorsport 8 bliver helt anderledes end tidligere"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allerede, at udvikleren Turn 10 arbejder på et nyt Forza Motorsport, som vi antager kommer til at hedde Forza Motorsport 8. Men de har endnu ikke løftet det officielle slør for spillet. Dog har vi nu de første detaljer om hvad det kommer til at byde på, og åbenbart bliver det ret anderledes.

For nylig afholdte Turn 10 deres månedlige Community Livestream (via PCGamesN), og her afsørede Creative Director Chris Esaki, at de netop har gennemført den første interne test af deres næste spilprojekt.

Esaki nævnte en række features som serien er kendt for som vender tilbage, men opsummerede med at sige at spillet kommet til at blive meget anderledes:

"In reality, [these features] don't really matter in the larger scheme of things. The overall product, and where we're going with it, is so vastly a different and an amazing experience".

Han sagde desuden, at de kommer til at fortælle mere næste år, og det forventes at spillet ankommer sammen med Scarlett-konsollen til efteråret.

Forza Motorsport 7

Relaterede tekster

8
Forza Motorsport 7Score

Forza Motorsport 7

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Turn 10 er tilbage til en syvende omgang på den store Forza-racerbane, men har studiet formået at sætte ny rekord?

5
Ikke flere loot boxes i Forza Motorsport 7

Ikke flere loot boxes i Forza Motorsport 7

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

2017 var året hvor ordet Loot Box blev verdenskendt, og noget tyder på at 2018 bliver året hvor Loot Box tendensen begynder at dø for alvor - håber vi. Turn 10 har...Indlæser mere indhold