Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport 7

Turn 10 ændrer Forza Motorsport 7 VIP-taktik efter stor kritik

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som ved enhver Forza-udgivelse er der en lange tilføjelser, deriblandt et såkaldt VIP-medlemskab, der tilkøbes i form af en DLC-udvidelse. Denne udvidelse gør normalt, at spilleren får dobbelt indtjening på erfairng samt spillets valuta, men dette har Turn 10 ændret med dette års Forza Motorsport 7-udgivelse, hvilket har skabt meget kritik blandt spillets fans.

Det nye VIP-medlemskab giver, i stedet for en permanent bonus, kun en håndfuld bonuserfarings kort der forsvinder efter brug. I første omgang stod denne ændring ikke på spillets Xbox Store-hjemmeside, men er sidenhen blevet rettet. Det hjælper dog ikke på at spillets fans har købt en udgave af spillet, hvor de ikke vidste at dette havde ændret sig.

Turn 10 har nu svaret igen på den negative kritik, og VIP-medlemskabet indeholder nu igen dobbelt indtjening på erfaring, som det tidligere har fungeret i forgængerne, samt en million credits. Som et ekstra plaster på såret får VIP-medlemmer følgende eksklusive biler:

2016 Jaguar F-TYPE Project 7 Forza Edition
2017 Chevrolet Camaro ZL1 Forza Edition
2010 Maserati Gran Turismo S Forza Edition

Heldigvis viser en situation som denne, at forbrugerens stemme stadig har en betydning. For nyligt røg Monolith ud i samme problemer, hvor en Charity-DLC, der før ville koste penge, senere blev frigivet som gratis indhold for alle.

Forza Motorsport 7

Relaterede tekster

8
Forza Motorsport 7Score

Forza Motorsport 7

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Turn 10 er tilbage til en syvende omgang på den store Forza-racerbane, men har studiet formået at sætte ny rekord?

5
Ikke flere loot boxes i Forza Motorsport 7

Ikke flere loot boxes i Forza Motorsport 7

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

2017 var året hvor ordet Loot Box blev verdenskendt, og noget tyder på at 2018 bliver året hvor Loot Box tendensen begynder at dø for alvor - håber vi. Turn 10 har...Indlæser mere indhold