Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

TSM sælger officielt sin LCS-plads til Shopify Oprør

Efter 11 år forlader esportsholdet den nordamerikanske liga.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter over 11 år som en del af League of Legends Championship Series har TSM bekræftet, at det officielt har solgt sin plads i den nordamerikanske liga. Pladsen overføres til Shopify Rebellion, som får sin debut i LCS allerede i 2024.

TSM talte om at forlade LCS og udsendte en lang erklæring, der blandt andet sagde: "TSM er en bevægelse, der binder os alle sammen, uanset hvem vi er, eller hvor vi kom fra. Fra Nordamerika og Europa til Sydamerika og Asien banker vores hjerter som én.

"De sort-hvide vil leve videre gennem os alle, gennem fansene, gennem vores historie. Det vil leve videre gennem alle vores hold, der konkurrerer med den samme mesterskabsmentalitet og Baylife-bravado. Vores rejse mod flere mesterskaber slutter ikke her."

Der var masser af rygter, der sagde, at TSM søgte at forlade LCS til fordel for Europas LEC, men hvad angår esportsholdet, der erhverver en plads i den regionale liga, har der endnu ikke været yderligere nyheder.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold