Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

TSM er de Apex Legends Global Series Split 1 Playoffs mestre

Holdet tog turneringen, der blev afholdt i London i weekenden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I den forgangne weekend blev Apex Legends Global Series Split 1 Playoffs afholdt som et fysisk arrangement i London. Turneringen satte de bedste hold fra hele verden op mod hinanden om en andel af en præmiepulje på $1 million, og nu hvor turneringen er afsluttet, har vi en vinder at rapportere om.

Efter en tæt turnering er TSM blevet udnævnt til mestre i turneringen, efter blot at have slået NRG Esports, der endte på andenpladsen, med Acend på tredjepladsen og XSET på fjerdepladsen.

Dette resultat har sat TSM op som holdet til at slå på vej ind i sæsonens anden split og har sat TSM i en god position til at deltage i World Finals, som sandsynligvis finder sted i slutningen af 2023.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold