Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

TSM er Apex Legends Global Series 2023 vindere

Holdet holdt OpTic Gaming tilbage for at gøre krav på trofæet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2023 Apex Legends Global Series Championship er slut. Da turneringen blev afholdt på Resorts World Arena i Birmingham i løbet af den sidste weekend, så begivenheden de 40 bedste ALGS-hold fra hele verden konkurrere om en andel af en præmiepulje på $ 2 millioner. Nu hvor begivenheden er afsluttet, har vi en sejrherre at rapportere om.

TSM har formået at holde presset OpTic Gaming for at blive kronet som mestre for sæsonen 2023. Dette resultat har betydet, at TSM er på vej hjem med ikke bare et trofæ, men også $600.000 i præmiepenge, mens OpTic blev belønnet med $320.000. Hvad angår opfølgningsholdene, kom BLVKHVND på tredjepladsen og vandt $210.000 og The Dojo sluttede på fjerdepladsen og tjente $170.000.

Med hensyn til de ekstra priser blev TSMs Phillip "ImperialHal" Dosen døbt MVP, mens TSMs Evan "Verhulst" Verhulst vandt Positive Player-prisen.

EA og Respawn har endnu ikke offentliggjort nogen meddelelse om 2024-sæsonen af ALGS.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold