Dansk
Gamereactor
lifestyle

Trumps sociale medier undersøges for hvidvask

Det er muligt, at 8 millioner dollars i midler kom fra "to uklare enheder."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter at være blevet forbudt fra næsten alle sociale medier, der er efter at have opmuntret Capitol-optøjerne i 2021, dannede Donald Trump Trump Media & Technology Group (TMTG) senere samme år. I begyndelsen af 2022 lancerede TMTG Truth Social, en social medieplatform, hvor den tidligere præsident i øjeblikket har over 5 millioner følgere.

Selvom dette kan virke som om Trump simpelthen skaber sin egen ø på internettet, hvorfra han kan sige, hvad han vil, rapporterer The Guardian , at føderale agenter i øjeblikket undersøger TMTG for mulige forbindelser til en allieret af den russiske præsident Vladimir Putin.

Omkring 8 millioner dollars i midler kom angiveligt fra "to obskure enheder, der begge ser ud til at være delvist kontrolleret af forholdet mellem en allieret af den russiske præsident Vladimir Putin." Indtil videre har der ikke været noget svar fra TMTG eller Truth Social.

Begrundelsen for undersøgelsen var, at de 8 millioner dollars i 2022 blev givet til TMTG for at holde det flydende. Pengene kom fra Paxum Bank, en bank kendt for sin historie med at levere banktjenester til pornografi- og sexarbejderindustrien. Dette giver det angiveligt en større chance for at blive involveret i hvidvaskning af penge og anden ulovlig finansiering.

Dette er en annonce:

Afhængigt af resultaterne af undersøgelsen kan dette helt sikkert hindre Trumps planer om nominering ved valget i 2024.

Trumps sociale medier undersøges for hvidvask


Indlæser mere indhold