LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Dansk
      Gamereactor
      anmeldelser
      Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

      Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

      De legendarisk skaterspil er endelig tilgængelig på Nintendos hybridkonsol. Men holder spillet stadig?

      Abonner på vores nyhedsbrev her!

      * Påkrævet felt
      HQ
      HQ
      Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

      Da vi var små spillede min fætter og jeg altid Tony Hawk's Pro Skater 2 på hans PlayStation 1. Jeg har derfor mange varme, nostalgiske minder om spillet, men jeg husker også, at det krævede FULD koncentration og dyb forståelse af dets mekanikker. Siden dengang er jeg selv begyndt at skate og har nu fået endnu større forståelse for, præcist hvad der skal til for at lave de vanskelige tricks, hvilket blot har øget min respekt for serien yderligere. Derfor greb jeg straks chancen for at prøve spillet igen, da sidste års remake af seriens to første spil til PC, PlayStation og Xbox, nu også er kommet i en version til Nintendo Switch.

      Det siger næsten sig selv, at denne konvertering langt fra byder på den samme ydelse som på PS4 og Xbox One. Dette er synligt på flere områder. For eksempel fører konsollens mindre hukommelse til længere indlæsningstider, og de udvaskede teksturer har bestemt ikke travlt med at dukke op på skærmen. Det sidstnævnte underminerer et af de centrale aspekter af denne remake: tilpasning af din karakter. Som vi spiller, fyldes vores virtuelle lommer med penge. Det går noget imod stilen fra de originale spil, men ideen er, at vi bruger pengene på alt for dyrt tøj til vores skater. Da konsollen skal loade teksturer fra bunden, hver gang du skifter tøj, kan selve tilpasningen blive en kedsommelig affære - ikke ulig at spilde sin tid i et rigtigt prøverum.

      Dette er en annonce:

      De lidt mindre knapper og analogpinde på Switch giver også en lidt anderledes oplevelse - særligt hvis du spiller i håndholdt. Denne gang lykkedes det ikke for mig og min fætter at sætte de helt vild high-scores fra starten af. Vi kunne dog stadig godt gennemføre banerne og lave nogle fede tricks undervejs. Man kan sikkert vænne sig til det, men at bevæge den lille analogpind i otte forskellige retninger med præcision kan godt være en udfordring. Du bruger primært den venstre analogpind til at lave grabs og flips, og det gælder også, når du skal forsøge at holde balancen.

      HQ
      Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

      Når det kommer til selve spillet, er der ikke mange ændringer. Tony Hack's Pro Skater 1 + 2 tilbyder 15 baner, hvor du kan forsøge at vise dit værd med masser af kombinationer og tricks. Hvert niveau kommer med forskellige opgaver, du kan forsøge at udføre, såsom at opnå en high-score, finde samlegenstande eller lave specifikke tricks. Du kan også spille lokalt med andre Switch-spillere. Spillets split-screen mode anvender en ret lav opløsning, men kører heldigvis overraskende flydende - selv i håndholdt. Der er også mulighed for online-spil med globale leaderboards.

      Dette er en annonce:

      Selv ved den lavere opløsning er det tydeligt, at Vicarious Visions har brugt meget energi på at skabe flotte, nye versioner af de klassiske baner. De færreste skateparker er alt for spektakulære, men hvert niveau indeholder som minimum en sjov gimmick, du kan opdage, og mange af dem er dynamiske elementer. For eksempel kan du i den berømte hangarbane grinde på en helikopters propel, hvilket får helikopteren til at lette og destruere et tag.

      Selv ikke så eksplosive tricks bringer Nintendos konsol i knæ. Der tabes ganske vidst en frame eller to engang imellem, men de 30 fps er tilstrækkeligt flydende til, at det ikke bliver et problem. Selvom min fætter ikke har spillet Tony Hawk i lang tid, så bemærkede han med det samme, at den nye version kørte hurtigere end originalen. Og når vi nu snakker om de gode gamle dage, så er der heldigvis inkluderet en masse af sangene fra det originale soundtrack. Der er dog også kommet et par nye numre på sætlisten.

      Switch-versionen af Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 kan ikke måle sig med sine storebrødre på PC og andre konsoller. Men du får stadig et flydende og velfungerende spil, og udvikleren har klogeligt valgt at fokusere på ydelsen, fremfor den overordnede præsentation, der dog stadig er acceptabel. Spillet har for mange af os en enorm nostalgisk værdi, og at kunne opleve det på en håndholdt er guld værd. Det var sådan, jeg introducerede spillet til min fætter, og selvom vi var til en familiefødselsdag og burde opføre os som voksne mennesker, så endte vi alligevel med at sidde i et hjørne og spille Tony Hawk - så godt er dette spil.

      HQ
      Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
      08 Gamereactor Danmark
      8 / 10
      +
      Solid teknisk konvertering. Stabil ydelse (selv i split-screen). Masser af overraskelser, du kan låse op for. Spillet egner sig glimrende til håndholdt spil.
      -
      Uskarpe teksturer og lav opløsning. Lange indlægningstider. Ikke helt optimal control-input til spillet.
      overall score
      er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

      Relaterede tekster



      Indlæser mere indhold