Dansk
Gamereactor
nyheder
Tomb Raider I-III Remastered

Tomb Raider I-III Remastered er ude nu

De tre klassiske Tomb Raider spil er blevet remastered - se den nye trailer her.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du er gammel nok til at huske, da det første Tomb Raider udkom tilbage efteråret 1996, så ved du også, hvorfor de her spil er så vigtige for spilbranchen. De satte helt nye standarder for 3D eventyrspil dengang og de var med til at gøre Lara Croft til en af de mest ikoniske spilkarakterer nogensinde.

Tomb Raider I-III Remastered er ude nu til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og PC og for lidt over 200 kr. får man de tre klassiske spil med visuelle opdateringer og diverse performance forbedringer.

Pakken indeholder også alle udvidelser til de tre spil; Unfinished Business til det originale Tomb Raider, Golden Mask til Tomb Raider II og The Lost Artifact til Tomb Raider III.

Som en sjov lille feature, er det muligt hele tiden at skifte mellem den originale grafik og den opdaterede grafik - det kan du se mere til i traileren nedenfor.

Tomb Raider I-III Remastered

Relaterede tekster

Tomb Raider I-III RemasteredScore

Tomb Raider I-III Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Aspyr har bragt en af spilhistoriens mest ikoniske og indflydelsesrige trilogier tilbage i form af en trofast, men moderniseret og remastereret kollektion.Indlæser mere indhold