Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

To store Phoenix Wright-kollektioner kommer til Game Pass

Og Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy har endelig fået en udgivelsesdato.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi elsker Ace Attorney lige så meget som alle andre, og mens vi venter på Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, har vi gode nyheder til alle Ace Attorney-fans, der også er Game Pass-abonnenter.

Capcom har nemlig bekræftet, at Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy (en massiv trilogi, der blev lanceret i 2019 med opdaterede HD-versioner af Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All og Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations) vil blive tilføjet til Game Pass allerede i den kommende uge, mere specifikt tirsdag den 26. september.

De delte også en ny trailer til Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, en anden massiv kollektion, der indeholder Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies og Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice. Capcom har indtil nu ikke givet os en konkret udgivelsesdato for kollektionen, men blot sagt, at den udkommer i starten af 2024. Men den nye trailer slutter af med at fortælle os, at kollektionen udkommer den 25. januar til PC, PlayStation, Switch og Xbox.

Kollektionen tilbyder "improved HD resolution, smoother animations, all presented in 16:9 aspect ratio for the entire collection". Capcom siger desuden, at "newly created UI will also be added to fit modern screen sizes along with enhanced menu and system features".

Det lyder lovende. Tjek selv traileren ud nedenfor.

HQ
Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Relaterede teksterIndlæser mere indhold