Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall

Titanfall lander på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA havde satset på.

Nu kan det dog være, at der skal ligges en smule til salgstallene, da det originale Titanfall netop er blevet genudgivet på Steam, hvor det ikke tidligere har været tilgængeligt.

For at fejre Steam-lanceringen er begge Titanfall spil i øjeblikket på tilbud. Det vil sige, du skal give 8€ for Titanfall Deluxe Edition mod de normale 20€. Lanceringen indeholder al spillets DLC.

I modsætning til Titanfall 2, der har en hæsblæsende singleplayer kampagne er det første Titanfall udelukkende multiplayer.

Titanfall

Relaterede tekster

2
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kunne frygte, at Xbox 360-udgaven af Titanfall var en skuffende, grim og nedbarberet udgave af spillet. Men det er der slet ingen grund til, viser det sig.

0
Titanfall lander på Steam

Titanfall lander på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Før de opnåede succes med Apex Legends stod Respawn bag Titanfall-spillene, der opnåede gode anmeldelser, men ikke helt blev den gigantiske kommercielle succes, som EA...

3
Titanfall er gratis på Origin

Titanfall er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Electronic Arts har afsløret Titanfall: Deluxe Edition til PC der er ankommet til Vault, en sektion af Origin Access der er gratis for alle abonnenter. Det vil sige, at...Indlæser mere indhold