Dansk
Gamereactor
nyheder
The Wonderful 101

The Wonderful 101: Remastered er åbenbart "ikke let" at bringe til Xbox One

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste udtalelser vi har fået fra udviklere går faktisk på at hvorimod det hverken er gratis eller let som en leg at udvikle konsolversioner af spil, så er det lettere end nogensinde før, og det gælder faktisk både for PS4, Xbox One og sågar Switch. Alligevel siger instruktøren bag The Wonderful 101: Remastered hos Platinum, Hideki Kamiya, at det ikke er let specifikt at bringe spillet til Xbox One.

I et interview med Gematsu fortæller Kamiya, der tidligere har været instruktør på det Xbox One-eksklusive Scalebound, at det er tekniske besværligheder der gør at spillet ikke kommer til Xbox One.

"But the fact of the matter was that the original engine for the game and the engine for the Xbox One are very different, and it's not easy to port like the other systems. So as a result of that, unfortunately, and regrettably, we had to relinquish the Xbox One release."

Men spillet kommer dog til PS4, Switch og PC, så præcis hvorhenne den tekniske udfordring ligger vides ikke rigtig.

The Wonderful 101

Relaterede tekster

6
The Wonderful 101Score

The Wonderful 101

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Platinum Games er klar med massevis af helte og heltedyder i deres nye Wii U-eventyr, men er de din tid værd? Læs med lige her...

0
Er Wonderful 101 på vej til Switch?

Er Wonderful 101 på vej til Switch?

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Tidligere på ugen rapporterede jeg om Platinum Games' mulige port af Bayonetta-serien til Nintendo Switch. Nu har de postet atter et Twitter-tease om deres Wonderful 101,...Indlæser mere indhold