Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witness

The Witness-skaberen er kun spændt på "nogle" af de kommende konsoller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke særlig tit at skaberen bag to gigantiske indie-hits, nemlig Braid og The Witness, Jonathan Blow, udtaler sig om branchen generelt, men for nylig har han brudt sin stilhed for at tale lidt om de kommende konsoller, der står til at ramme butikshylderne senere på året.

Men det lader ikke til at han er synderligt imponeret over "alle" de konsoller der udkommer, hvoraf vi antager endnu at der kun er to, altså PlayStation 5 og Xbox Series X. I et livestream på Twitch fortæller Blow, at kun "some" af de nye konsoller er spændende.

"I'm excited about some consoles in the next-generation, let's put it that way. PS5 is pretty good."

Det er en enigmatisk kommentar uden tvivl, og det er umiddelbart svært at tyde hvad han hentyder til her. Dog har han uden tvivl adgang til begge maskiner i en eller anden form, så det er spændende at tænke sig til hvad han mener.

Vi kommer dog snart til at lære meget mere om begge maskiner, da det forventes at Sony og Microsoft vil afsløre mere <strong>før</em> årets E3.

The Witness

Relaterede tekster

The WitnessScore

The Witness

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Træk streger, drag paralleller - vores nye freelancer Magnus kigger nærmere på Jonathan Blow's nyeste.Indlæser mere indhold