Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher

The Witcher til Xbox 360?

CD Project søger nye medarbejdere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det var længe undervejs, men var ventetiden værd. Vi snakker naturligvis om The Witcher, et både ambitiøst og flot rollespil, der faktisk fungerede strålende og som indeholdte en gennemført historie. The Witcher har faktisk gjort så stort indtryk, at konsolspillerne nu håber det kommer til deres format.

Og måske får de deres ønske opfyldt. Ifølge en netop publiceret jobannonce på CD Projects officielle site, så leder udvikleren i øjeblikket med lys og lygte efter nye medarbejdere, og mere interessant efter nogle med viden omkring Xbox 360'erens arkitektur. At dette jobopslag samtidig er publiceret på det officielle The Witcher-site, har naturligvis fået rygterne om en Xbox 360-udgave af spillet til at svirre.

Vi kan naturligvis ikke bekræfte at dette er tilfældet, men da et PC-spil er forholdsvis let at konvertere til Xbox 360 og det samtidig har haft så stor succes, så ville være dumt af CD Project, ikke at gøre et forsøg.

Du kan se nærmere på jobopslaget her: CD Project søger folk

The Witcher
The Witcher
The Witcher

Relaterede tekster

The WitcherScore

The Witcher

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Polske CD Projekt placerer sig højlydt på spilverdenens landkort med The Witcher, som er et overraskende dejligt rollespil...

The Witcher - Holder Det?!

The Witcher - Holder Det?!

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

En stor Netflix-serie får succes, og et fjerde kapitel er uden tvivl under udvikling, men hvad hvis man vil tilbage til der hvor det hele startede?

Vind The Witcher til PC

Vind The Witcher til PC

NYHED. Skrevet af Lee West

Som du måske læste i går er Dark Horse på vej med en tegneserie baseret på CD Projekt Reds rollespil, og vi kan ganske snart forvente endnu et udspil i den populære...Indlæser mere indhold