Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher

The Witcher runder millionen

Atari har et lille hit mellem hænderne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

"The Witcher kunne godt kunne gå og hen og blive det næste store rollespil, som forhekser en. Det fortjener det, og spillets verden er interessant nok til at rive et par arbejdsuger ud af kalenderen. Det er et flot, flot rollespil, som er ambitiøst serveret af folk, som tydeligvis elsker genren, og kærligheden skinner også igennem i slutproduktet."

Og spillet har altså fået som fortjent, for nu kan Atari og CD Projekt Red meddele, at The Witcher har rundet en million solgte spil. Og det mener firmaerne selv er ret imponerende, når man ser på den forholdsvis ukendte IP (intellectual property), det ukendte spilstudie og det faktum at PC som spilplatform har det hårdt i øjeblikket.

The Witcher: Enhanced Edition gik for nogle uger siden på gaden med masser af ekstra indhold, en række forbedringer og en masse andet, så er du blevet interesseret i spillet, bør du kigge efter denne udgave i butikkerne.

The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher
The Witcher

Relaterede tekster

The WitcherScore

The Witcher

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Troelsen

Polske CD Projekt placerer sig højlydt på spilverdenens landkort med The Witcher, som er et overraskende dejligt rollespil...

The Witcher - Holder Det?!

The Witcher - Holder Det?!

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

En stor Netflix-serie får succes, og et fjerde kapitel er uden tvivl under udvikling, men hvad hvis man vil tilbage til der hvor det hele startede?

Vind The Witcher til PC

Vind The Witcher til PC

NYHED. Skrevet af Lee West

Som du måske læste i går er Dark Horse på vej med en tegneserie baseret på CD Projekt Reds rollespil, og vi kan ganske snart forvente endnu et udspil i den populære...Indlæser mere indhold