Dansk
Gamereactor
nyheder
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt's next-gen kønsdele kaldes "en fejl" af CD Projekt Red

Okay, det er en ret unik overskrift, ikke sandt?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste allerede at CD Projekt RED havde givet The Witcher 3: Wild Hunt en overordentlig grafisk overhaling i forbindelse med lanceringen på PS5 og Xbox Series, men for nylig introducerede de en opdatering til den version af spillet, der foretog en ret vild ændring.

Mere specifikt gav opdateringen kvindelige karaktermodeller meget mere realistiske kønsdele, og nøgne kvinder figurerer kortvarigt i løbet af spillets hovedhistorie, såsom når Geralt interagerer med de tre Crones. Tidligere har kvindelige karaktermodeller være Barbie-agtige, men ikke efter installeringen af den nyeste opdatering.

Det fik mange til at snakke om portrætteringen af kvindekroppen, og særligt kvindelige kønsdele i spil, men CD Projekt RED slår nu fast at dette, mærkeligt nok, ikke var med vilje, og at der er tale om "en fejl". Mere specifikt siger de til Kotaku at ved at bruge "community-sourced mods" som platformen til en række tekniske opgraderinger i den seneste opdatering, så er der kommet et "unintended result".

"The next-gen version of The Witcher 3: Wild Hunt features several community-sourced mods not created by CD PROJEKT RED, on top of numerous enhancements created and implemented by the studio internally. Merging everything together was a complex process and the textures in question are an unintended result present in the release version. This is something we are working to address."

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterede teksterIndlæser mere indhold