Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Lord of the Rings: Gollum

The Lords of the Rings: Gollum får massiv (og måske endelig) patch

"To all our players, thank you for your patience."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Stealtheventyret The Lord of the Rings: Gollum havde rent ud sagt en katastrofal lancering. Spillet var en stor rodebutik, og receptionen var faktisk så dårlig, at udviklerne fra Daedalic Entertainment fremover helt vil droppe spiludvikling for i stedet at fokusere på deres virke som udgiver.

Det tyske studie lovede dog, at de ville gøre deres yderste for at bringe spillet i en bedre tilstand, og nu er det arbejde tilsyneladende overstået.

Andy Chalk fra PC Gamer skriver, at dagens 2.2-opdatering har et "ring of finality to it," og det synes at være en plausibel tolkning med tanke på, at Deadelic slutter patchnoterne med at skrive:

"To all our players, thank you for your patience. We sincerely hope that this [sic] changes will help you enjoy The Lord of the Rings: Gollum."

Det kan selvfølgelig godt være, at der kommer flere opdateringer til spillet, men med tanke på den katastrofale lancering, virker det næsten som at smide penge i Mount Doom, hvis de arbejder videre på spillet.

Du kan læse om alle ændringerne i den seneste opdatering ovre på Steam.

The Lord of the Rings: Gollum

Relaterede tekster

6
The Lord of the Rings: GollumScore

The Lord of the Rings: Gollum

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Daedalics stealth-platformer har ikke ligefrem haft medvind i sejlene, men hjælper det på det hele at vi nu har gennemført det? Nej, slet, slet ikke...Indlæser mere indhold