Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum udkommer til maj

Samtidig viser en ny næsten 40 minutter lang gameplay-video, hvad vi har i vente.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Lord of the Rings: Gollum var et af de første spil, der blev officielt annonceret til PlayStation 5 og Xbox Series X, og det var meningen, at det skulle lanceres omtrent på samme tid som de nyeste konsoller, før flere forsinkelser ændrede disse planer ganske meget.

Ventetiden er dog snart slut, da vi nu har fået en konkret lanceringsdato, som ser ud til at blive den endelige.

The Lord of the Rings: Gollum vil blive lanceret på PC, PlayStation og Xbox den 25. maj. Nintendo Switch-ejere må vente til "senere i 2023". Det blev afsløret som en del af en knap 40 minutter lang gameplay-showcase.

I videoen, som du kan se herunder, er der stor fokus på Gollums listefødder og akrobatiske evner, som han henholdsvis sniger, svinger og hopper sig igennem, hvad der virker til at være ret lineære niveauer.

Om dette er nok til at fange spillernes interesse, må tiden vise. Daedalic Entertainment og udgiveren Nacon har i hvert fald valgt en hård lanceringsperiode, da The Lord of the Rings: Gollum udkommer næsten samtidigt med The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Street Fighter 6, Diablo IV og Final Fantasy XVI.

HQ
The Lord of the Rings: Gollum

Relaterede tekster

6
The Lord of the Rings: GollumScore

The Lord of the Rings: Gollum

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Daedalics stealth-platformer har ikke ligefrem haft medvind i sejlene, men hjælper det på det hele at vi nu har gennemført det? Nej, slet, slet ikke...Indlæser mere indhold