Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum er officielt færdigudviklet

Det betyder at vi ikke behøver at frygte endnu en udsættelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ikke bare lader de fleste til at være lidt ligeglade med Daedalics kommende The Lord of the Rings: Gollum, det er også blevet udsat en række gange for at give studiet mere tid til at finpudse. Lige nu står det til at lande d. 25 maj, men denne dato lader nu også til at holde.

Via Twitter fremgår det nemlig, at spillet officielt er "gået guld", det betyder at udviklingen betragtes som færdig. Dermed kan Daedalic begynde at trykke spillet på diske, og uploade til diverse digitale butikker frem imod lanceringen.

Du kan herunder finde den seneste gameplay trailer. Spørgsmålet er om du er interesseret i The Lord of the Rings: Gollum?

The Lord of the Rings: Gollum was one of the titles that was badly hit by the pandemic. It was announced back in 2019 with a planned release 2021, but this obviously didn't happen, and it was delayed to September 2022.

HQ
The Lord of the Rings: Gollum

Relaterede tekster

6
The Lord of the Rings: GollumScore

The Lord of the Rings: Gollum

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Daedalics stealth-platformer har ikke ligefrem haft medvind i sejlene, men hjælper det på det hele at vi nu har gennemført det? Nej, slet, slet ikke...Indlæser mere indhold