Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda-udviklere forbereder allerede det næste spil i serien

Tears of the Kingdom udkom så sent som i fredags.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis der er noget man kan sige om udviklerne bag The Legend of Zelda-serien hos Nintendo, så er det at de ikke ligefrem hviler på laurbærene. Selvom at The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom udkom så sent som i fredags, så kigger de allerede på det næste spil i serien.

I et interview med New York Times fortæller instruktør Hidemaro Fujibayashi, at han "already has plans for the next Zelda game," og han fortæller også at særligt Ganon vil blive ved med at udvikle sig som skurk fremadrettet:

It's very possible from here on out that we will be able to see further character development and changes to his personality as the series continues. Ganondorf is an ingredient that we use to supplement gameplay."

Med solide salgstal og storslåede anmeldelser i ryggen, så giver det god mening. Hvad ønsker du at se fra et helt nyt Zelda-spil?

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede teksterIndlæser mere indhold