Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom var stort set færdigt da det blev udskudt sidste år

De 12 måneder blev bare brugt på at finpolere spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år, mere specifikt i marts 2022, kom producer Eiji Aonuma til syne, og fortalte at de havde valgt at udskyde The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom til foråret 2023, en forsinkelse på et helt år.

Nu fortæller han til The Washington Post, at spillet faktisk var færdigt på daværende tidspunkt, og at det de skulle bruge 12 måneder til var bare at finpolere spillet i en sådan grad, at det fremstod så færdigt som overhovedet muligt.

"It was supposed to be out by last year, but in March 2022, Aonuma had to announce its delay, "to make sure that everything in the game was 100 percent to our standards," he said. Big video games these days have been launching with bugs and poor graphical performance, while "Tears" was released with no issues, despite more complex physics than even the most expensive PlayStation 5 title."

Selvom at mange mener at spillet kører på lettere antikveret hardware, så er det samtidig også rigtigt at det ikke er blevet lanceret med det utal af tekniske knaster vi ser i mange andre større AAA-spil.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede teksterIndlæser mere indhold