Dansk
Gamereactor
guide
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Guide til de store feer

Hvad skete der med Muarenn, Satten, Laniah og Seddha (og deres underlige fætter Malanya) efter katastrofen? Kom med os på jagten efter dem i det nye Zelda-spil til Nintendo Switch.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ville ikke være et fantastisk Zelda-spil uden de store feer, og endnu mindre, når vi besøger det samme land Hyrule et par år senere. I The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom<a href="https://www.gamereactor.es/the-legend-of-zelda-tears-of-the-kingdom-953593/" title="storslåede Tears of the Kingdom</a> De kære, store og elskelige store feer er tilbage, men du finder ikke deres Fairy Fountains, hvor du plejede at besøge dem i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Så hvor er de? Tag med os på rejsen for at opdage dem i spillets mest musikalske søgen ...

Zelda: Tears of the Kingdom Guide: Alle den store fes springvand og hvordan man bringer dem ud af deres kokoner

De store feer i Tears of the Kingdom er meget nemme at få øje på i det fjerne fra Hyrule Sky, især hvis du starter dig selv fra Sky Islands, fordi deres kokoner udsender en meget karakteristisk farverig røg. Du vil snart se, at de er flyttet til nye steder, og at selvom de stadig er meget lunefulde, vil de denne gang ikke have dine rupier, men de skal behage deres musikelskende smag i stedet.

De fire største store feer gemmer sig i deres kokoner og venter på at høre deres yndlingsinstrument spillet af medlemmer af den rejsende trup af musikere fra The Troubadours , ledet af maestroen Batulio . Den anden fe, Malanya, går sine egne veje, men hun får en særlig fremtrædende plads denne gang. Sådan kan du fuldføre denne dejlige musikalske sidemission:

1. Hvor er den store fe Muarenn, og hvordan får man hende ud af sin kokon?

Muarenns kokon vil sandsynligvis være den første, du vil støde på, fordi spillet "inviterer" dig til at starte fra Orni Village, og derfor vil du passere mellem Tabanta og Hebra. Hendes kokon ligger nord for Orosium-helligdommen, mellem de nordlige og sydlige Tabanta-stepper, ved siden af Steppe Post. Pas på, en Glacial Griock venter dig lige foran den.

Fra sin lukkede kokon taler den store fe til dig og aktiverer sidemissionen. Serenade for Muarenn, hvor hun fortæller dig, at hun gerne vil høre Trompatts horn, fra trubadurerne. Efter forespørgsel fortæller de dig, at de har hørt noget som et horn forbi den store Tabanta-bro. Hvis du rider sydpå langs kløften, vil du høre hornet spille Lon-Lon Ranch-sangen, før du når broen og finder den faldne musiker i et jordfaldshul mellem Ghissa og Droalna bakkerne.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Trompatt har sin egen sideopgave, The Dramatic Escape of the Instrumentalist, som du er nødt til at få ham ud af problemer med. Inde i jordfaldshullet er det op til dig at reparere hans vogn og nøjes med de tilgængelige Zonai-enheder (eller de få, du har på dig) for at få ham væk fra jorden og ud af hullet. Når den er klar, beder du ham om at komme videre (det er sandsynligt, at du ikke får det sikreste køretøj). Brug Zonai energi kugler, hvis det ikke holder batteriet, og når det er gemt, vil Trompatt belønne dig med kraftig honning for din hjælp.

Dette er en annonce:

Dernæst tilbage på Steppe Post vil du se, at vognen skal være overdækket, så sneen ikke ødelægger troubadourerne på vej til Muarenns kokon, så sørg for, at der ikke er huller. Når Muarenn kommer ud af kokonen, når du hører den smukke præstation, får du en sølvrupee. Følgende feer, undtagen Malanya, følger en lignende struktur med deres missioner:

2. Hvor er den store Satten Fairy, og hvordan får man hende ud af sin kokon?

Satten-kokonen ligger i Hyrule Knights 'Training Ground, lidt nordøst for det flydende Hyrule Castle, nær Forest Inn. Den store fe havde gemt sig i den, efter at en kvinde, der kaldte sig Zelda, skræmte hende.

Din journalistkollega Orni Penn, fra avisen "Lucky Clover Gazette", betror dig en sideopgave Serenade for the Great Fairy, hvor du skal lave musikken til hendes yndlingsinstrument for at få hende til at komme ud af kokonen, i dette tilfælde skal du bruge Vionelas violin .

Dette er en annonce:

For at tage selskabet ved denne lejlighed er det op til dig at arrangere traveren til transport af musikere og instrumenter. Din gunst vil blive afspejlet i bladet, og du vil få stoffet i gazette som en gave.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

3. Hvor er den store fe Seddha, og hvordan bringer man hende ud af sin kokon?

Kokonen til den yngste søster til de store feer er nær en post i den vestlige del af Necluda, i de østlige foden af Twin Peaks.

Ved at aktivere den sekundære søgen Serenade for Seddha vil du vide, at den store fe ønsker at høre trommen fra Perkuss . Tilsyneladende blev percussionistens trommer hørt nær Kakariko Village, omkring en bøjning på vej ud af Bonooru bjergkæden. Du vil høre det og finde ham nær bøjningen af Ciela-søen under en klippe.

Perkuss vil have tre portioner kraftig honning, og med sideopgaven Sweet as Honey foreslår han, at du får dem i nærheden af "et hul" i Kakariko, men det er let at finde dem overalt, og du har sandsynligvis allerede en fra trompetisten (som du kan bruge med sensoren, hvis du allerede har den til at finde mere).

Når du vender tilbage til Twin Peaks Post ved floden, vil du se, at det er tid til at krydse den med hele virksomheden, så vend vognen til en motorflåde og skræmme truppen ihjel undervejs.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

4. Hvor er den store fe Laniah, og hvordan får man hende ud af sin kokon?

Laniah er ældre end sin søster Seddah, men yngre end sin anden søster Satten. Hendes kokon er nær Plains Post, under Manhala Bridge, på østbredden af Celestial River, der grænser op til Gerudo mod vest.

Til søgen Serenade for Laniah vil du vide, at den store fe ønsker at høre den behagelige lyd af fløjten.. fra fløjtenisten Flauryn, der er knyttet til Haite, Yanaes søster, og de ses ofte ved Farone Post mod sydøst.

Rejs der og indenfor, vil Zoeh fortælle dig, at hun har hørt fløjten gennem nogle træer mod nord samt et mærkeligt dyr i en skov mod øst. Træerne er fastgjort til stangen, og Flauryn er på en gren. Starter sideopgaven The Piper's Wish fortæller dig om ilden i blomstermarken, som han uforvarende startede, fordi hans elskede Haite ønskede at se et glødende træ. Få 10 stealth-ildfluer, og han vil give hende den dyrebare gave uden at dræbe træer. Du kan gå til skoven nord om natten for at jage insekterne.

Når turtelduerne er genforenet, opfordres Flauryn til at vende tilbage med bandet, og du kan vende tilbage til Plains Post. Der er allerede truppen af The Troubadours, der spiller fuldt ud! Det eneste, der er tilbage, er at forvandle vognen til en knudret buggie for at klatre op til kokonen og glæde Laniah med den dejlige koncert.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ekstra: Hvor finder man den store guddom Malanya, og hvordan man bringer hende ud af sin kokon

Ny i BotW og meget mere 'uhyggelig' end hendes slægtninge, vender Great Horse Deity selvfølgelig også tilbage i Tears of the Kingdom og nu med nye muligheder, som så mange andre ting i spillet. Ligesom de fire store feer er Malanya flyttet til et andet sted, og du finder hende ikke længere ved hestesøen (hvor en anden rideoverraskelse venter dig), men du vil være meget mere i kontakt med hende, og derudover tilbyder hun en fantastisk service.

Først og fremmest, før du finder Malanya kokonen, vil du vide om det, når du beslutter dig for at hvile på enhver kro i en Malanya seng i stedet for en normal barneseng. Som meddelt dig af kroens regenter, har denne indkvartering den bonus, at du modtager et Malanya orakel i dine drømme. Det fortæller dig blandt andet, hvor du kan finde hende, og også hvor du kan finde gode eksemplarer af heste, bortset fra de specielle heste i spillet.

Ridefeen venter på dig ved siden af Akkala-posten mod nordøst. Du skal følge stien efter posten ved Akkala East, og du kommer til Roux-søen, nord for posten. I stedet for at give hende musik, som en steed Malanya erobres af maven, især ved at give hende en spirited gulerod.

Da hun kommer ud af kokonen, afslører hun, at bortset fra at bringe hestene tilbage, der har forladt denne verden (hun har allerede genoplivet dine faldne bjerg i BotW), kan hun forbedre deres egenskaber . Men hvis du ønsker at bruge hendes kræfter, skal du kompensere hende med mad.

"Der er trods alt en grund til ordsproget. Hesteanliggender behandles aldrig på tom mave."

Ved at betale for allerede kogte retter kan du således forbedre attributterne styrke, hastighed, udholdenhed og skydekraft. For eksempel beder den dig om måltider som varieret bjergsauté, grillede grøntsager eller aromatisk urtesauté.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede teksterIndlæser mere indhold