Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands

The Last of Us-skaber har fået sit navn fjernet fra Borderlands-film

Efter ekstensive reshoots har Craig Mazin valgt ikke at lade sig associere med den kommende filmatisering.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi aner lige nu ikke om hvorvidt Eli Roths kommende filmatisering af Borderlands bliver en succes, men noget tyder på at filmen har gennemgået ekstensive reshoots, og at postproduktionen ligeledes har været besværlig.

Dette har, ifølge Writer's Guild-hjemmesiden, fået en af de tilknyttede manuskriptforfatter, selveste Craig Mazin, der tidligere har givet os både Chernobyl og The Last of Us, til at direkte fjerne sit navn fra filmen.

Mere specifikt har han fået lavet sit navn om til pseudonymet Joe Crombie, og noget kunne tyde på at han ikke ønsker at blive set som værende delvist ansvarlig for den måde filmen tager sig ud på.

Der kan bare være tale om kreative forskelligheder her, men det har dog sat gang i lidt bekymringer omkring filmen, som dog har et stjernespækket cast bestående af Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis og Jack Black.

Borderlands

Relaterede tekster

Borderlands - GOTYScore

Borderlands - GOTY

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...Indlæser mere indhold