Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us (HBO Max)

The Last of Us-seriens tredje episode oplever hård "review bombing"

Til trods for massiv ros fra medier, så lader mange seere til at være vrede over episoden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Last of Us-serien på HBO Max har konsekvent høstet flotte episoder fra næsten alle etablerede medier, og bliver kaldt en tidlig contender for et af årets bedste tv-programmer. Men det har ikke forhindret tusindvis af vrede fans i at aflevere negative brugeranmeldelser, såkaldt "review bombing" af seriens tredje episode på diverse platforme.

Som TheGamer skriver lader problemet til at være ret enkelt; I serien er der blevet foretaget ændringer i Bill og Franks historie, så de i stedet er et par, og mange lader til at mene at der er tale om indsættelsen af en "woke agenda", noget som Naughty Dogs Neil Druckmann er blevet beskyldt for før i forbindelse med lanceringen af The Last of Us: Part II.

I skrivende stund er der eksempelvis over 12.000 anmeldelser af episoden med bare én stjerne, en af disse lyder således:

"Neil Dickman becomes smarter. Now he's really good at hiding his agenda in a seemingly "normal" show. When almost everyone is surprised how episode 1 & 2 respect source material, BOOM, he revealed his true face in episode 3. Disgusting."

The Last of Us (HBO Max)

Relaterede teksterIndlæser mere indhold