Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

The Last of Us-serien på HBO er blevet samlet op til en hel sæson

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på året blev det afsløret, at HBO var gået ind i et samarbejde med Naughty Dog om at skabe en serie baseret på det originale The Last of Us-spil. Dengang var der allerede store planer, men det er naturligvis svært at vide med sikkerhed, før netværket har bestilt en hel sæson.

Men det har de altså nu. IGN kan bekræfte at en første sæson er blevet bestilt, dette er blevet slået fast at HBO's vicepræsident for Programming, Francesca Ori. Serien udvikles sammen med Sony Pictures Television, og det er seriens instruktør, Neil Druckmann, der skal stå for det kreative sammen med Chernobyl-instruktøren Craig Mazon.

"Craig and Neil are visionaries in a league of their own. With them at the helm alongside the incomparable Carolyn Strauss, this series is sure to resonate with both die-hard fans of 'The Last of Us' games and newcomers to this genre-defining saga. We're delighted to partner with Naughty Dog, Word Games, Sony and PlayStation to adapt this epic, powerfully immersive story," siger HBO.

Det vides endnu ikke endnu hvornår serien går i produktion.

The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...



Indlæser mere indhold