Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

The Last of Us-serien koster tilsyneladende omtrent $200 millioner om året

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu er The Last of Us-spillet ved at blive en til gigantisk serie ovre hos HBO, takket være et samarbejde mellem Naughty Dog og Chernobyl-instruktør og skaber Greg Mazin. Vi kender dog ikke helt ambitionsniveauet, og hvor meget HBO reelt investerer her, men spørger man én kuriøs kilde, så er det rigtig, rigtig meget.

For nylig snakkede premiereministeren for Alberta-provinsen i Canada, Jason Kenny, hvor serien primært filmes lige nu, om netop serien, og han siger at den vil koste over $200 millioner årligt, og at der er planer om mange sæsoner, skulle den klare sig godt.

Dette slog han fast under et pressemøde ifølge lokale LethbridgeNewsNow, hvor der står følgende:

"Even the film and TV sector is thriving, as filming for the new HBO series based on the video game, The Last of Us, started this summer in Southern Alberta. Kenney has been told that HBO will be spending upwards of $200-million per year on the project, which could last as many as eight seasons."

Av for den...

The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...Indlæser mere indhold