Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

The Last of Us-serien får ikke premiere i 2022

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi havde ellers set en masse indikationer på at produktionen på The Last of Us-serien på HBO var ved at være færdig, og at en premiere i 2022 så absolut var sandsynlig - men noget kunne tyde på at postproduktionen kommer til at tage længere end håbet.

I et interview med Deadline fortæller HBO Max-programchef, Casey Blogs, at serien ikke får premiere i 2022:

"It's not going to air in 2022 — they are still shooting in Canada. I imagine you will see it in '23. I have seen some early episodes and I'm very excited. Craig did Chernobyl for us, he is a fantastic writer and director. What I've seen looks amazing, so I'm excited for it, but it will not be in '22," siger han.

Så nej, produktionen er ikke engang færdig, så vi må vente til 2023.

The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...Indlæser mere indhold