Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part I

The Last of Us-instruktør brokker sig over manglende kreditering

Bruce Straley siger at voksende fokus på fagforeningsdannelse kunne være løsningen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bruce Straley sad som medinstruktør på både The Last of Us og Uncharted 4: A Thief's End sammen med Neil Druckmann, men forlod studiet under mystiske omstændigheder, omstændigheder der har skabt et lettere strukket forhold imellem de to tidligere kolleger.

Til trods for at Straley har været en afgørende del af skabelsen af The Last of Us-universet, så er han ikke krediteret for dette i den nye tv-serie på HBO Max. I et interview med LA Times siger Straley, at han både er skuffet, og at fagforeningsdannelse kunne være med til at sikre ordentlig kreditering fremadrettet:

"It's an argument for unionization that someone who was part of the co-creation of that world and those characters isn't getting a credit or a nickel for the work they put into it. Maybe we need unions in the video game industry to be able to protect creators."

Hverken Sony eller Neil Druckmann har valgt at kommentere på historien.

The Last of Us: Part I

Relaterede teksterIndlæser mere indhold