Dansk
Gamereactor
nyheder
The Darkness II

The Darkness II med co-op (+18)

Nyd mørket med tre venner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Digital Extremes gør tydeligvis alt hvad de kan for at sørge for at det kommende The Darkness II lever op til dets fulde potentiale, og derfor fortæller udvikleren nu også at co-op nærmest naturligvis vil være en del af pakken.

Det bliver dog ikke Jackie du kommer til at tage kontrollen over i denne spilmulighed. I stedet er det Inugami (en psykisk ustabil herre med et besat samuraisværd), Shoshanna (tidligere israelsk agent med et dæmonisk gevær), Jimmy Wilson (skots slagsbroder med en besat økse) og J.P. Dumond (en heksedoktor fra New Orleans) der sammen rydder op i underverdenen.

Spilmuligheden hedder "Vendetta" og at dømme fra den nye trailer ser det mindst lige så voldsomt og sjovt ud som resten af spillet.

HQ

Relaterede tekster

The Darkness IIScore

The Darkness II

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Lasse går på mareridtstur i efterfølgeren til det tegneseriestærke action-spil. Læs anmeldelsen af The Darkness II her og hør om det virker.

Konkurrence-special: The Darkness II - statue

Konkurrence-special: The Darkness II - statue

NYHED. Skrevet af Lee West

Der er gode gys, og så er der gode gys. Og så er der dårlig samvittighed. Tilbage i 2012 kørte vi en konkurrence om at vinde en lækker Darkling-statue og glemte alt om...

0
The Darkness II-interview, del 2

The Darkness II-interview, del 2

ARTIKEL. Skrevet af Lasse Borg

Lasse rejste til London for at møde udviklerne bag The Darkness II, Digital Extremes, og prøve spillet af. Læs anden del af interviewet her.

6
The Darkness II-interview, del 1

The Darkness II-interview, del 1

ARTIKEL. Skrevet af Lasse Borg

Lasse rejste til London for at møde udviklerne bag The Darkness II, Digital Extremes, og prøve spillet af. Læs det første interview her.Indlæser mere indhold