Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Tencent overvejer at købe Dungeons & Dragons-licensen

De ejer i forvejen 30% af Larian, så det er måske grundet Baldur's Gate III's succes?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Baldur's Gate III har været en gigantisk succes for udvikler Larian, og kinesiske Tencent har naturligvis set med fra sidelinjen her, eftersom de ejer 30% af det belgiske studie. Men noget tyder på at de øjner muligheden for at tilegne sig hele Dungeons & Dragons-licensen.

Mere specifikt siger mediet Pandaily (via VGC) at Tencent overvejer at købe hele licensen, som faktisk er en stor mulighed eftersom den nuværende ejer, Hasbro, har været på udkig efter et salg i et stykke tid.

Angiveligt har Hasbro tidligere håbet at kunne sælge hele licensen bare til Larian, men nu kan det være at Tencent tager den i stedet, åbenbart også fordi at studiet simpelthen ikke har den slags penge til at kunne købe hele molevitten selv.

Naturligvis ville dette også betyde, at Larian kunne få mere bred adgang til licensen, og kunne sikre sig denne adgang fremadrettet uden at skulle henvende sig til en tredjepart som Hasbro.

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold