Dansk
Gamereactor
nyheder
Tekken 6

Tekken 6-finalen 2010 i Fona 2000

GR ønsker Mark Fuchs tillykke!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamereactor var endnu engang rammen om et Nordisk Mesterskab i Tekken. Vi takker indledningsvis alle deltagere for deres deltagelse og engagement. Samtidig en tak til, Namco Bandai, PlayStation og Fona. Håber vi ses igen. Mange tak!.

Der står altid meget på spil når Tekken-drengene mødes for, at afgøre hvem der skal være Danmarks nye officielle Tekken mester i en år række frem. Typisk et sted mellem to til fire år, før Namco igen udgiver et nyt Tekken-spil. Det er så at sige rimelig lang tid man kan bære den blærerøvstitel. Derfor er det ikke småting, der står på spil.

Ud over hæderen, vinder man dog også en PlayStation 3 Slim og så selvfølgelig rejsen til London, for at deltage i de Europæiske mesterskaber i - King of Iron Fist Tournament.

Men på trods af konkurrenceelementet, er der nu alligevel altid en fed stemning, således også i år. Det ligesom skønt at være samlet igen. Så mange kendte ansigter, så mange der kæmper for at vinde, men som på trods hygger sig. Det er lidt som når familien er samlet.

Årsagen finder man. når man kigger tilbage gennem årene til Tekken 3, Tekken 4, Tekken 5, der er en hel del spillere der stadigvæk hænger ved, Osman, Rune, Sidney, Jan Kaczmarek, Kasper, Casper, Mark, Phi Ly, m.fl. Sidst nævnte var i øvrigt forsvarende mester fra Tekken 5 - (tjek programmet fra den Nordiske Tekken 5 finale med Phi Ly her). Og nu altså også er til Tekken 6-mesterskaberne.

Lad kampene starte!
Det hele blev skudt i gang lidt forsinket omkring kl. 12.45. Årsagen var den, at turneringsplanen lige skulle gå op, men herfra kørte det så ellers. Elimineringskampene filtrerede en del fra, også nogle af de umiddelbare favoritter, bl.a. Sidney og den forsvarende mester fra Tekken 5-mesterskaberne - Phi Ly - Der blev slået ud af en af finalisterne, Kasper Kolding.

Otte spillede sig frem til puljerunderne. Fra hver pulje gik en videre til finalen.

I Pulje 1 var:
Mark Fuchs Andersen
Mattias Klarlund
Søren Jeppesen
Anders Schramm

Pulje 2 var:
Rune Burgaard
Martin Henriksen
Kasper Kolding
Christian Kolding

Vinderne af puljerne blev Mark Fuchs og Kasper Kolding, som dermed stod for dagens sidste og afgørende kamp. En kamp der endte - 2-0 til Marc Fuchs. Som dermed skal sørge for at gøre Danmark ære i London!

Endnu en gang tak for alt alle deltagere og tillykke Mark!

Mark Fuchs Andersens vej til finalen

Anders Schramm
Kampen var meget god, men jeg havde klart overtaget. Jeg havde på forhånd luret lidt af hans kampe af i lørdags, samt i Århus, da han deltog der. Som mange andre Law-spillere, var han ret nem at regne ud. Dog ikke for Adnan, der tabte til ham inden puljekampene, hvor han brugte Laws 10 hit combo fem gange i træk, tror jeg - det var nu lidt sjovt at se.

Mattias
Han var klart min sværeste konkurrent, da han spiller super godt og han en god modstander. Specielt fordi jeg ikke kendte hans karakterer så godt. Men jeg vandt stadig stort, da jeg er så sej.

Martin Jepsen
Var klart den nemmeste. Næsten lige så nemt som at stjæle slik fra børn.

Finalen
Det var jo to Tekken-venner der mødte hinanden, da jeg har trænet meget sammen med Kasper i rigtig mange år. Vi kender jo hinanden utrolig godt, så hans Baek var ikke noget nyt for mig. Jeg røg jo ud i Tekken 5 DM til Mathias Klarlund til hans Baek, og siden den gang, har jeg næsten ikke lavet andet end at træne mod ham. Ellers var finalen god, da vi altid har nogle gode kampe, Kasper og jeg. Men jeg er lidt mere Tekken-nørd end ham, så selvfølgelig vandt jeg.

Kasper Koldings vej til finalen

Christian Kolding
Var klart den sværeste modstander, da han jo er min bror og han er en virkelig dygtig gamer til Tekken. Og det gjorde det jo ikke nemmere, at prøve at vinde over ham, da han fik mig ud inden puljekampene. Men jeg var så heldig, at vi skulle trække lod om at komme ind i den ene pulje, da en modstander ikke var mødt op. Og der rettede jeg selvfølgelig op på mine fejl og nakkede ham.
 
Rune Burgaard
Var også en hård modstander og har altid været det, men i de kampe vi havde lige der havde jeg klart overtaget. Dog vil Rune nok give hans joypad skylden der? Men en rigtig god kamp ellers.
 
Martin Henrik Kristoffersen (aka The Bjørn)
Han og jeg kendte jo også hinanden, og har haft en del kampe, før hvor vi spiller godt op mod hinanden - men den her gang var jeg bare det bedre.
 
Finalen
Mark var bare heldig f**king Bryan nørd. Nej, seriøst Mark har i år virkelig lagt mange kræfter i Tekken, og det er fedt at han vandt det. Det har han virkelig fortjent. For en gangs skyld blev det hans tur til at vinde! Kampen i sig selv, syntes jeg ikke kørte så godt for mig da Mark altid har kunne finde mine svagheder før jeg finder hans. Mange gange tillykke.

Nogle af billeder er taget at Jesper Bo Christensen - vi takker for muligheden for at låne disse.

Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
HQ

Relaterede tekster

6
Tekken 6Score

Tekken 6

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson

Tekken 5 er klar i en håndholdt udgave, så vi sendte Jesper en tur i den lokale dojo, for at teste dets kampfærdigheder. Her er hvad der kom ud af mødet med 40 hidsige kamphaner...

Tekken 6Score

Tekken 6

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Når der diskuteres kampspil, ender det ofte i næsten religiøs ophidselse, Lee West tager derfor en dyb indånding, inden han kaster kritikken på Tekken 6...

Tekken 6 turneringen

Tekken 6 turneringen

NYHED. Skrevet af Redaktionen

GRTV var med for at interviewe de fremmødte spillere til Tekken 6 turneringen i København. Se hvordan det hele forløb, og hør fra nogle af Danmarks bedste Tekken-spillere lige her...Indlæser mere indhold