Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 3

Teaser Vaas-skuespiller et comeback?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Far Cry 3 var et populært spil, som især høstede store roser for den vanvittige skurk Vaas, der i manges øjne er en af de bedste spilskurke, der er skabt. Siden Far Cry 3 har vi dog ikke set mere til den populære skurk, men det kan måske være, det snart ændrer sig.

Michael Mando, der spillede den ondskabsfulde karakter, kom for nyligt med en interessant udmelding, da han blev spurgt på Reddit, om han stadig bliver genkendt på gaden som Vaas:

"Vaas is my spirit animal - having co-created that character is something that will always be dear to me. I still get recognized as Vaas, and I still feel the outpouring of love for that character - makes me very happy. Who knows... maybe I will reprise the role very soon? :p Thank you for watching xo".

Hentyder han til en genoplivning af Vaas? Skurken mistede livet i Far Cry 3, så det er svært at se, hvordan han kan vende tilbage i et nyt spil. Er der måske et Far Cry 3 Remake på vej?

Far Cry 3

Relaterede tekster

Far Cry 3Score

Far Cry 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Ubisoft tager os med ned i kaninhullet til en forskruet tropeø, hvor vanviddet hersker. Rasmus har kæmpet sig gennem Far Cry 3.

8
Teaser Vaas-skuespiller et comeback?

Teaser Vaas-skuespiller et comeback?

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Far Cry 3 var et populært spil, som især høstede store roser for den vanvittige skurk Vaas, der i manges øjne er en af de bedste spilskurke, der er skabt. Siden Far Cry 3...

Er et Far Cry 3 remaster på vej?

Er et Far Cry 3 remaster på vej?

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Selvom Far Cry 4 formåede at følge på fornuftig vis, så er der stadig mange der forelskede sig i Far Cry 3 og antagonisten Vaas. Nu kunne noget tyde på, at Ubisoft ønsker...

Masser af spil på tilbud på PS Store

Masser af spil på tilbud på PS Store

NYHED. Skrevet af Lee West

Frem med kreditkortet. PS4-spillene Bound by Flame, Rayman Legends og Transformers: Rise of the Dark Spark samt PS Vita-titler, der inkluderer, Sonic & All-Star Racing...Indlæser mere indhold