Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Tears of the Kingdom nærmer sig med hastige skridt 20 millioner solgte eksemplarer

Spørgsmålet er så, om spillet kan overgå Breath of the Wild, som det bedst sælgende Zelda-spil nogensinde.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

The Legend of Zelda: Breath of the Wild slog mange salgsrekorder, da det blev lanceret tilbage i 2017, men efterfølgeren er allerede ved at overgå det succesfulde spil på næsten alle parametre.

Nintendo kan nu afsløre, at The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom allerede har solgt mere end 18,5 millioner eksemplarer efter mindre end tre måneder i handlen.

Det er ikke en helt fair sammenligning, da der var langt færre Switch-ejere dengang, men Breath of the Wild havde brug for halvandet år til at nå 10 millioner solgte eksemplarer. Siden da har spillet rundet 30 millioner solgte eksemplarer.

Der er dog endnu langt op til det bedst sælgende Switch-spil: Mario Kart 8 Deluxe. Den populære kartracer er blevet solgt i hele 53 millioner eksemplarer.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterede teksterIndlæser mere indhold