Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Team Singularity har indgået et samarbejde med ENDX og lanceret en CS:GO-liste

Esportsorganisationen stiller igen med et hold i konkurrencepræget CS:GO.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Team Singularity har annonceret sin tilbagevenden til den konkurrencedygtige Counter-Strike: Global Offensive scene. Som beskrevet i et blogindlæg får vi at vide, at esportsorganisationen har underskrevet en aftale om at bringe en liste over spillere til CS: GO-verdenen.

Holdet er blevet beskrevet som en "talentfuld ung lineup" og består af rent polske spillere. Med den fulde liste er; "Qlocuu", "POLO", "freo", "nestee" og "Virtuos".

For at tilføje til dette har Singularity indgået et samarbejde med esports-aktieplatformen, ENDX, en aftale, der vil se aktieplatformens listede hold blive udvidet med Singularity's CS: GO-team.

Med hensyn til hvornår vi kommer til at se Singularity's CS:GO-holdet i aktion, vil holdet konkurrere i Split 1 af Polish League i næste uge.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold