Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Meat Boy

Team Meat ligeglade med pirateri

Og så bander de også

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Super Meat Boy-skaberne Team Meat har udtalt sig om piratkopiering, og tager et standpunkt, der nok ikke er mange i branchen, der deler med dem.

"Vores spil blev piratkopieret i stor stil - og vi er fucking ligeglade", siger Tommy Refenes og Edmund McMillen i den seneste udgave af Dark Zero-podcastet.

"Hvis der er, lad os sige 200.000 eksemplarer af Super Meat Boy, der bliver delt rundt gratis, så er det 200.000 folk der spiller spillet. Hvis de kan lide spillet, er der stor sandsynlighed for at deres venner kommer forbi og ser det, eller at de skriver om det på deres blog. Og det er ikke fedt at gå rundt og sige, jeg kan virkelig godt lide det her spil, jeg har stjålet, så den del udelader de. Og i sidste ende vil det skabe salg".

Super Meat Boy

Relaterede tekster

3
Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Super Meat Boy så først dagens lys i 2010 på Xbox 360 og er sidenhen udkommet til samtlige platforme pånær Nintendo Wii U. Udvikleren Tommy Refenes udtalte i oktober...Indlæser mere indhold