Dansk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Team Immunity annoncerer deres hold til HCS Summer 2017

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ESports organisationen Team Immunity har annonceret deres officielle hold, der vil deltage til dette års Halo Championship Series Summer 2017, der bliver afholdt på DreamHack Atlanta. Der vil være spillere fra både USA og Australien.

De australske spillere vil være Aaron 'Benno' Bennett og Matthew 'Voltage' Barker, hvor dem fra US vil være Dillon 'Daddy' Randa og Alex 'Swift Kill' Ramirez, som alle vil blive vejledt af Kenneth 'Reaper' Fisher - der også kommer fra US.

Benno og Voltage har spillet sammen siden 2011, og de kan håbe at Swift Kill og Daddy kan bruge deres erfaring, til at bringe Team Immunitys nye hold til sejren. De to amerikanere har tidligere været med på de bedste hold som Team eLevate, Winterfox og eRa Eternity.

Halo 5: Guardians
Photo: Team Immunity

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...



Indlæser mere indhold