Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Team Finlands Overwatch World Cup-hold suspenderer spiller på grund af nylige kommentarer

Holdet vil ikke foretage nogen ændringer i truppen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med Overwatch World Cup, der kommer op og slutter på BlizzCon 2023, har Team Finland nu meddelt, at det vil være uden et af sine nøglemedlemmer, da det nu har afsløret, at det har suspenderet Roni "LhCloudy" Tiihonen fra holdet efter de seneste kommentarer, som spilleren fremsatte.

Hændelsen fandt sted for omkring en uge siden, og siden da har LhCloudy udsendt en undskyldning, men det har ikke ændret Team Finlands mening om sagen, da beslutningen er truffet om at gå videre uden LhCloudy på holdet og heller uden en erstatningsspiller i kølvandet.

Overwatch 2

Om Team Finlands beslutning udtalte LhCloudy på X: "trist at meddele, at jeg er blevet suspenderet og ikke vil være i stand til at deltage i owwc

"Undskyld at svigte mine fans, der glædede sig til at se Reinfart-gameplay og også meget ked af det over for mine holdkammerater. Jeg levede ikke op til de høje standarder, jeg burde have, og vil sørge for, at jeg lever op til dem fra nu af og til enhver tid

"Jeg vil heppe på Finland, da jeg ved, at de vil gøre det ekstremt godt og ønsker dem det bedste til turneringen."

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold