Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Team BDS styrker Rainbow Six: Siege holdet med to nye signings

Mens to medlemmer også forlader organisationen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Team BDS gennemgik en fase med at være det bedste Rainbow Six: Siege hold i verden. Mellem slutningen af 2021 og slutningen af 2022 vandt holdet stort set alle større turneringer, det deltog i, samt et par andre turneringer uden for denne periode, som august Major i 2020 og Gamers8 2023-begivenheden. Men siden da har holdet ikke fundet så meget succes, hvilket uden tvivl er en førende årsag til de seneste ændringer i truppen.

Både Bryan "Elemzje" Tebessi og Olivier "Renshiro" Vandroux har forladt holdet, og i deres sted er Fatih "Solotov" Türker og Josh "Yuzus" Pritchard blevet underskrevet. Parret vil konkurrere sammen med den franske trio Stéphane "Shaiiko" Lebleu, Loïc "BriD" Chongthep og Théo "LikEfac" Mariano, når konkurrencespillet vender tilbage til den europæiske region i de kommende uger.

Når vi taler om denne ændring af listen, er Team BDS gået så langt som at sige, at det søger at "genvinde sin trone", hvilket klart tyder på, at holdet skal finde stor succes for at blive betragtet som en succes selv.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold