Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Arise

Tales of Arise er nu tilgængelig på Game Pass

Endnu et kæmpe rollespil rammer abonnementstjenesten.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på måneden kunne vi fortælle, hvilke spil der ville blive tilføjet til Game Pass indtil den 20. februar. Det har allerede været en stærk måned for tjenesten, og nu vil Microsoft gøre den endnu bedre ved at tilføje et nyt stort rollespil, som allerede nu er tilgængeligt.

Der er tale om Bandai Namcos kritikerroste singleplayer-rollespil Tales of Arise, som faktisk oprindeligt stod til at ramme tjeneste i denne måned, men så pludselig blev fjernet uden grund. Det er ikke til at vide, hvilke forhandlinger der har foregået bag kulisserne, men nu er spillet i hvert fald tilbage på tjenesten. Spillet foregår i de to verdener Dahna og Rena og handler om, hvordan de to protagonister må kæmpe for at afslutte striden mellem dem.

Tales of Arise fik flotte anmeldelser og solgte over to millioner eksemplarer. Vores anmelder Martin gav det i sin tid 8 ud af 10.

Har du spillet Tales of Arise og kan give det en anbefaling?

Tales of Arise

Relaterede tekster

4
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Tales of Arise er det seneste skud på Bandai Namco's "Tales"-stamme, og sikke en farverig JRPG-blomst det er.

0
Tales of Arise får ny højstemt trailer

Tales of Arise får ny højstemt trailer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Bandai Namco har hele to store JRPG-spil klar til lancering i de kommende par måneder. Om to uger lancerer det sci-fi-prægede Scarlett Nexus, og i starten af september...Indlæser mere indhold