Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Syv partnere er gået sammen med Ubisoft om 2024 Six Invitational

Arrangementet er i gang i Brasilien i øjeblikket.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu er 2024 Six Invitational i fuld gang. De bedste Rainbow Six: Siege hold fra hele verden er alle strømmet til Sao Paulo, Brasilien for at konkurrere om en andel af en præmiepulje på flere millioner dollars og blive kaldt den næste verdensmester.

Med denne begivenhed i gang har Ubisoft afsløret, at det har underskrevet partnerskaber med syv individuelle virksomheder i et forsøg på at sikre, at SI2024 præsenteres i sin bedst mulige form.

Intel er blevet tappet som den officielle eventpartner, Lenovo som den officielle laptoppartner, JBL som den officielle perifere partner, Eureka Ergonomics som den officielle gaming chair-partner, Kingston Technology som den officielle SSD-partner, CTRL som den officielle cookie-partner og Aura som den officielle fiberpartner.

Hver af de syv virksomheder bliver repræsenteret på begivenhedens udsendelseskanaler, og ligeledes bruges deres forskellige produkter af de professionelle spillere ved turneringen.
SI2024 afsluttes den 25. februar, når de store finaler afholdes foran et live publikum på Ginásio do Ibirapuera.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold