Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
System Shock

System Shock Remake får syv minutter lang gameplay-video

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

System Shock er et af de mest skelsættende spil nogensinde. Udviklet af blandt andet Warren Spector (Deus Ex) kombinerende spillet på kløgtig vis FPS-gameplay med RPG-mekanikker og lagde fundamentet for den genre, vi i dag kender som immersive sims.

Spector og studiet OtherSide Entertainment er i øjeblikket i gang med at udvikle et nyt spil i serien System Shock 3, men i mellemtiden får vi også en remake af originalen fra 1994.

Nu har udvikleren af System Shock Remake Nightdive Studios delt en syv minutter lang video med gameplay fra det kommende spil. Vi kommer til at være fanget på en rumstation, hvor en gal AI og en række mutanter forsøger at tage livet af os, men heldigvis har vi også selv et par tricks i ærmet.

Hvordan det hele spænder af, kan du få et lidt nærmere på i videoen herunder. Det ser ganske velpoleret ud, så vi glæder os til senere på sommeren, hvor spillet efter planen udkommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og PC.

Har du planer om at (gen)opleve System Shock?

HQ
System Shock

Relaterede teksterIndlæser mere indhold